Dansto Management biedt u interim management in de breedste zin van het woord.

Dansto is ontstaan uit Danielle Stoel. Mijn kracht is mijn organisatietalent en daarnaast heb ik de drive om resultaten en doelen op een efficiënte manier te bereiken naar de wensen van de klant. Bij voorkeur doe ik dit in teamverband. Hierdoor is management een feit en daaruit is Dansto Management geboren.

Met de genoemde kracht en drive ga ik te werk, als er werkzaamheden moeten worden opgezet, uitgevoerd of georganiseerd, waarbij prestatie en kwaliteit voorop staan. Uiteindelijk spreken we iets af en kunt u erop vertrouwen, dat het gewenste resultaat bereikt wordt.

Mijn onderscheidend vermogen is dat ik naast een pragmatische, taak- en actiegerichte manager ook mensen weet te motiveren, zodat zij zich betrokken en verantwoordelijk voelen binnen een team of organisatie.
Organisatiedoelstellingen en afdelingsresultaten worden naar mijn idee dan ook alleen verkregen door betrokken en verantwoordelijke medewerkers. Ik haal er dan ook mijn voldoening uit om in korte tijd een mooi en gezamenlijk resultaat neer te zetten.

Ik ben inzetbaar  op het gebied van Algemeen Management, Human Resource Management, Project Management en Office / Process Management. Denk hierbij aan het opstellen van bedrijfsplannen, aansturen van teams, reorganisaties, coördineren van projecten, maar ook het structureren van werkzaamheden en processen. Klik hieronder voor de verschillende expertises.

Als persoon ben ik te typeren als een pragmatische en professionele persoonlijkheid, die beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van Management. Mijn kennis omvat onder meer alle aspecten van proces- en projectmatig werken. Daarnaast ben ik vertrouwd met verschillende softwaresystemen. Ik werk zelfstandig, ben mij bewust van mijn taken en verantwoordelijkheden en handel daarnaar.
Een ervaren, enthousiaste leidinggevende, die juist door de combinatie van kennis en ervaring mensen weet te motiveren en gericht is op teamprestaties. Ik leef mij in en sta open voor feedback. Kwaliteit van het werk staat bij mij centraal, zonder gestelde doelen uit het oog te  verliezen. Tevens ben ik toegankelijk en mensgericht, waardoor ik mij gemakkelijk op diverse niveaus binnen een organisatie beweeg.
Ik bezit een open stijl van communiceren, luister goed en weet naar alle partijen duidelijk te maken waar knelpunten, eisen en wensen liggen.

Danielle Stoel in het kort: coach, teamplayer, geeft sturing, is resultaatgericht en een prettige collega.